COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

Obvestila in nasveti

Pridružite se nam!

To je geslo akcije, ki jo je Zdravniška zbornica Slovenije pripravila v sodelovanju s Stomatološko sekcijo in Sekcijo pedontologov Slovenskega zdravniškega društva, Nacionalnim inštitutom za javno zdravje in študenti dentalne medicine.

Začetek aktivnosti je bil predviden sicer že ob svetovnem dnevu ustnega zdravja, ki ga vsako leto obeležujemo 20. marca, a smo akcijo zaradi razmer spomladi prestavili na 1. oktober. Akcija bo v prilagojeni obliki potekala vse do 20. marca 2021. O vseh aktivnostih vas bomo sproti obveščali.

Vsa gradiva, ki so dostopna na spletni strani
https://www.zdravniskazbornica.si/informacije-publikacije-in-analize/ustno-zdravje so vam na voljo. Objavite jih na svojih spletnih straneh in delite tudi na družbenih omrežjih.

Poleg zelo dobro pripravljenih vsebin bi rada opozorila na primer izjemno dobrega sodelovanja zobozdravnikov in študentov medicine. Želimo si, da bi bilo podobnih projektov, ki temeljijo na združevanju znanja in izkušenj, v prihodnosti še več. Ne le med zobozdravniki, temveč tudi v drugih vejah medicine. Zdravniška zbornica bo takšnim projektom dajala podporo tudi v prihodnje.

Dr. Zdenka Čebašek - Travnik