COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

Splošni pogoji

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, za katere si pridržujemo pravico do spremembe. Zdravstveni dom Ajdovščina (v nadaljevanju ZD Ajdovščina) si pridržuje pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Z uporabo spletnega mesta ZD Ajdovščina se strinjate s pogoji uporabe.

Omejitev odgovornosti

Vse objavljene informacije so zgolj informativne narave. ZD Ajdovščina se trudi za stalno ažurnost spletnega mesta in popolnost podatkov, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo popolnost in pravilnost.

Uporaba spletnega mesta ZD Ajdovščina je na lastno odgovornost. Niti ZD Ajdovščina, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletnega mesta ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njegovi vsebini. ZD Ajdovščina tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. ZD Ajdovščina ni odgovoren za kakršnokoli škodo, ki bi nastala zaradi nezmožnosti uporabe spletnega mesta.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Objavljene vsebine so last ZD Ajdovščina. Uporaba vsebin je dovoljena zgolj v osebne namene. Ni dovoljeno kopirati, spreminjati, distribuirati, prikazovati, izvajati, oddajati, razmnoževati, objavljati, licencirati, ustvarjati izpeljanke, prenašati ali prodajati katere koli podatke, besedila, fotografije, slike in druge vsebine, ki so del spletnega mesta ZD Ajdovščina. Izjema so elementi portala, ki so odprtokodnega značaja in besedila, fotografije, slike in drugi elementi portala, ki so označeni z eno izmed Creative Commons licenc ali pa so zanje že potekle avtorske pravice.

Zasebnost

Spletno mesto ZD Ajdovščina o obiskovalcih ne zbira in ne shranjuje osebnih podatkov. Za dobo do 6 mesecev se shranjujejo podatki o IP številkah, s katerih dostopajo obiskovalci. Ti podatki se ne obdelujejo in ne posredujejo tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

Uporaba piškotkov

Spletne strani ZD Ajdovščina uporabljajo piškotke. Več o uporabi piškotkov >>