OPOZORILO - OBVEZNA UPORABA ZAŠČITNE MASKE

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

Za obisk pri osebnem zdravniku se je potrebno predhodno naročiti.

V prostorih ZD Ajdovščina je obvezna uporaba zaščitne maske.

Cepljenje proti COVID-19 v ponedeljek 27.12.2021

 • 24.12.2021
 •  

  Spoštovani,

   

  Od ponedeljka, 27.12.2021, do četrtka, 30.12.2021,  bo cepljenje proti COVID-19 organizirano samo za naročene osebe. V petek, 31.12.2021, bo cepilni center v ZD Ajdovščina zaprt.

  Cepljenje bo organizirano za paciente, ki imajo osebnega zdravnika v ZD Ajdovščina ter ostale občane občin Ajdovščina in Vipava.

  Prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu https://zvem.ezdrav.si/cepljenje. Če ste vpisani v seznam, boste na cepljenje vabljeni z SMS sporočilom.

  V primeru, da se v sistem zVEM ne znate prijaviti ali imate s prijavo v sistem težave, vas prosimo, da se za cepljenje naročite na telefonski številki 051 656 831 od 9.00 do 12.00. 

  Cepljenje se izvaja v prostorih Zdravstvenega doma Ajdovščina. S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument.

  Za cepljenje preko patronažne službe se pacienti dogovorite pri osebnem zdravniku.

  Ekipa Cepilnega centra ZD Ajdovščina