OPOZORILO

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

Za obisk pri osebnem zdravniku se je potrebno predhodno naročiti.

E-komunikacija z osebnim zdravnikom v Zdravstvenem domu Ajdovščina

 • 09.05.2022
 •  

  V zadnjem obdobju, posebej v času epidemije COVID-19, je bistveno več naših pacientov za komunikacijo s svojimi osebnimi zdravniki začelo uporabljati elektronsko pošto, mnogi pa tudi že aktivno uporabljajo spletno rešitev doZdravnika.  

  Ker ugotavljamo, da kljub vzpostavljenim varovalnim mehanizmom, elektronska pošta postaja vse bolj »onesnažena« z raznimi neželenimi sporočili, ki predstavljajo varnostno grožnjo, smo se odločili, da vso elektronsko komunikacijo s pacienti postopoma popolnoma usmerimo na uporabo spletne rešitve doZdravnika.

   

  Za tiste, ki še ne uporabljate spletne rešitve doZdravnika

   

  Spletna rešitev doZdravnika je nov način varne in enostavne komunikacije med pacienti in ambulanto.

  Vsem pacientom, ki se registrirajo v spletno rešitev  doZdravnika, ta omogoča, da na varen način kadarkoli v dnevu, tudi izven uradnih ur ambulante, sami naročijo podaljšanje recepta, napotnice, bolniškega staleža ali osebnemu zdravniku pošljejo sporočilo (tudi s priponko). Spletna rešitev sicer omogoča tudi naročilo na pregled pri osebnem zdravniku, vendar je ta funkcionalnost trenutno izključena.

  Zaradi zagotavljanja varne komunikacije, je za uporabo spletne rešitve doZdravnika potrebna verifikacija uporabnika, ki jo izvede zdravstveni delavec v ambulanti osebnega zdravnika.

  Če pri registraciji, verifikaciji in uporabi spletne rešitve doZdravnika potrebujete pomoč, pošljite elektronsko sporočilo na e-naslov podpora (pri) dozdravnika (pika) si ali pokličite na telefonsko številko 04/ 600 76 00.

  Vabimo vas, da čim prej uredite svoj uporabniški račun v spletni rešitvi doZdravnika.

   

  Ekipa Zdravstvenega doma Ajdovščina