OPOZORILO O UPORABI ZAŠČITNE MASKE !

Spoštovani,

v primeru, da imate znake prehladnega obolenja, je obvezno nošenje zaščitne maske.

 

POSEBNO OBVESTILO - PROŠNJA ZA RAZUMEVANJE

 • 02.02.2022
 •  

  Spoštovani,

   

  zaradi velikega števila okužb, posledično zelo povečanega obsega obravnav, in zahtevne kadrovske situacije, se v Zdravstvenem domu Ajdovščina soočamo z velikimi težavami pri organizaciji dela ambulant in drugih služb.

  Zato vas vljudno prosimo, da se v teh dneh po zdravniško pomoč obračate le za težja bolezenska stanja in za urejanje neodložljivih zdravstvenih storitev.

  Prosimo vas tudi, da v ambulante ne kličete ali po elektronski pošti pošiljate vprašanj v zvezi s pravili obnašanja glede epidemije. Aktualne podatke in navodila poiščite na uradnih spletnih straneh NIJZ in Ministrstva za zdravje

  Na vašo elektronsko sporočilo bomo odgovorili v roku do 3 delovnih dni. Elektronsko pot uporabljajte predvsem za:

  • naročilo receptov, medicinskih pripomočkov in kontrolnih napotnic
  • zaključevanje bolniškega staleža

  Prosimo, da ste pri posredovanju sporočil kratki, jasni in konkretni, da bo zdravstveno osebje lažje uredilo stvari, ki jih potrebujete.

  V primeru bolezenskih stanj, ki potrebujejo fizični pregled pri zdravniku, pokličite svojo ambulanto po telefonu. Vsakodnevno število klicev v ambulante je zelo veliko, zato prosimo za razumevanje, saj so ambulante po telefonu ob izjemno velikem številu klicev težko dosegljive.

  V primeru nujnih stanj, pokličite na telefonsko številko 112.

   

  Hvala za vaše razumevanje.

  Ekipa Zdravstvenega doma Ajdovščina