COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

Sodelovanje ekipe NMP Ajdovščina na prireditvi »OKTOBER, MESEC POŽARNE VARNOSTI« v Vipavi

  • 22.10.2013
  • Gasilska zveza Vipava je v petek, 18.10.2013, organizirala v okviru meseca požarne varnosti, dan zaščite in reševanja, na katerem je sodelovala tudi ekipa NMP ZD Ajdovščina. Na prireditvi je bil poseben poudarek na predstavitvi vozil, opreme ter prometnem in požarnem izobraževanju. Ekipa NMP Ajdovščina je sodelovala pri prikazu reševanja ponesrečencev poškodovanih v prometni nesreči,  prikazala temeljne postopke oživljanja z uporabo avtomatskega defibrilatorja (AED) ter predstavila novo reševalno vozilo in opremo.