Zdravstveni dom Ajdovščina
Tovarniška cesta 3
5270 Ajdovščina
Tel.:  05 36-93-000
Fax: 05 36-93-150


Arhiv obvestil

Obvestilo

13. dec. 2013

 

10. decembra je ekipa presojevalcev Bureau veritas izvedla 2. kontrolno presojo ISO 9001:2008, (certifikat, ki smo ga prislužili pred dvema letoma).

Rezultati kontrolne presoje so odlični in nanje smo vsi upravičeno ponosni.

K tako visoki oceni je prispeval prav vsak zaposlen v Zdravstvenem domu Ajdovščina.

Od 22. do 29. novembra prvič poteka Evropski teden promocije testiranja na okužbo s HIV*, ki se mu pridružujemo tudi v Sloveniji. Namen Evropskega tedna promocije testiranja na okužbo s HIV je združiti Evropejce pri osveščanju prebivalstva in zdravstvenega osebja o prednostih testiranja in zgodnjega zdravljenja. Geslo tedna testiranja je "Govori o HIV-u. Testiraj se!".

 

 

Šola za bodoče starše

28. okt. 2013

Vabim vaju na tečaj

Šola za bodoče starše
za obdobje november - december 2013.

Zaradi lažje organizacije je zaželjena potrditev udeležbe na  tel. 051 415 731 (samo SMS)
ali e-mail zdravstvena.vzgoja[at]zd-ajdovscina[dot]si.

Biti zdrav pomeni imeti psihofizično kondicijo in pripravljenost na telesne in duševne napore. V dobri psihofizični kondiciji lažje izrazimo svoje potenciale.

 Delodajalci, ki motivirajo svoje zaposlene k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu in so svojim sodelavcem vzor, ustvarjajo možnosti za pozitivne, produktivne in zdrave zaposlene. Spodbujati zaposlene k dobrim odločitvam pomeni krepiti odgovoren odnos do sebe in obenem odgovoren odnos do podjetja.

Zdravstveni dom Ajdovščina je v četrtek, 10. oktobra 2013 organiziral Dan zdravja za občanke in občane občine Ajdovščina. Obiskalo nas je 116 oseb, 93 žensk in 23  moških.

Udeležence so si lahko izmerili krvni tlak, krvni sladkor, holesterol in preverili sestavo telesne mase. Meritve smo izvajali strokovni delavci iz ZD Ajdovščina.

V ZD Ajdovščina bomo pričelis cepljenjem proti sezonski gripi  v