COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

Arhiv obvestil

Obvestilo

 • 13.12.2013
 •  

  10. decembra je ekipa presojevalcev Bureau veritas izvedla 2. kontrolno presojo ISO 9001:2008, (certifikat, ki smo ga prislužili pred dvema letoma).

  Rezultati kontrolne presoje so odlični in nanje smo vsi upravičeno ponosni.

  K tako visoki oceni je prispeval prav vsak zaposlen v Zdravstvenem domu Ajdovščina.

  Pričenja se evropski teden promocije testiranja na okužbo s HIV

 • 26.11.2013
 • Od 22. do 29. novembra prvič poteka Evropski teden promocije testiranja na okužbo s HIV*, ki se mu pridružujemo tudi v Sloveniji. Namen Evropskega tedna promocije testiranja na okužbo s HIV je združiti Evropejce pri osveščanju prebivalstva in zdravstvenega osebja o prednostih testiranja in zgodnjega zdravljenja. Geslo tedna testiranja je "Govori o HIV-u. Testiraj se!".

   

   

  Šola za bodoče starše

 • 28.10.2013
 • Vabim vaju na tečaj

  Šola za bodoče starše
  za obdobje november - december 2013.

  Zaradi lažje organizacije je zaželjena potrditev udeležbe na  tel. 051 415 731 (samo SMS)
  ali e-mail zdravstvena (pika) vzgoja (pri) zd-ajdovscina (pika) si

  .

  Dan zdravja za zaposlene v Zdravstvenem domu Ajdovščina

 • 28.10.2013
 • Biti zdrav pomeni imeti psihofizično kondicijo in pripravljenost na telesne in duševne napore. V dobri psihofizični kondiciji lažje izrazimo svoje potenciale.

   Delodajalci, ki motivirajo svoje zaposlene k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu in so svojim sodelavcem vzor, ustvarjajo možnosti za pozitivne, produktivne in zdrave zaposlene. Spodbujati zaposlene k dobrim odločitvam pomeni krepiti odgovoren odnos do sebe in obenem odgovoren odnos do podjetja.

  Dan zdravja v Ajdovščini

 • 27.10.2013
 • Zdravstveni dom Ajdovščina je v četrtek, 10. oktobra 2013 organiziral Dan zdravja za občanke in občane občine Ajdovščina. Obiskalo nas je 116 oseb, 93 žensk in 23  moških.

  Udeležence so si lahko izmerili krvni tlak, krvni sladkor, holesterol in preverili sestavo telesne mase. Meritve smo izvajali strokovni delavci iz ZD Ajdovščina.

  Sodelovanje ekipe NMP Ajdovščina na prireditvi »OKTOBER, MESEC POŽARNE VARNOSTI« v Vipavi

 • 22.10.2013
 • Gasilska zveza Vipava je v petek, 18.10.2013, organizirala v okviru meseca požarne varnosti, dan zaščite in reševanja, na katerem je sodelovala tudi ekipa NMP ZD Ajdovščina. Na prireditvi je bil poseben poudarek na predstavitvi vozil, opreme ter prometnem in požarnem izobraževanju. Ekipa NMP Ajdovščina je sodelovala pri prikazu reševanja ponesrečencev poškodovanih v prometni nesreči,  prikazala temeljne postopke oživljanja z uporabo avtomatskega defibrilatorja (AED) ter predstavila novo reševalno vozilo in opremo.
   

  Pages