COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

Arhiv obvestil

SLOVENIJA PREJELA NAJVIŠJE PRIZNANJE SVETOVNE ZOBOZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE(FDI) NAJINOVATIVNEJŠI PREVENTIVNI PROGRAM NA SVETU- TEKMOVANJE ZA ČISTE ZOBE OB ZDRAVI PREHRANI

 • 07.11.2017
 • IZJAVA ZA NOVINARJE

  Daljnega leta 1979 je idejna avtorica imenovanega tekmovanja pričela z delom v zobni ambulanti na OŠ Kette Murn v Ljubljani in hitro ugotovila, kot so ugotavljale tudi ostale zobozdravnice in zobozdravniki po Sloveniji, da imajo šolarji slabo ustno higieno in temu primerno veliko kariesa. So pa otroci na omenjeni šoli navdušeno tekmovali v različnih znanjih in mnogih športnih panogah. Pa je pomislila, kaj ko bi jih motivirala s tekmovanjem za čiste zobe.

  OBVESTILO PACIENTOM O CEPLJENJU PROTI SEZONSKI GRIPI 2017/2018

 • 17.10.2017
 • Pred gripo se lahko učinkovito zavarujemo z vsakoletnim cepljenjem. Cepljenje proti gripi je priporočljivo za vse, ki želijo sebe in svoje bližnje zaščititi pred boleznijo, še posebej pa za nosečnice, kronične bolnike, za starejše osebe in majhne otroke. Priporočljivo je tudi za vse osebe, ki so pri svojem delu izpostavljene nevarnostim okužbe ali lahko prenesejo okužbo na druge.

  V Zdravstvenem domu Ajdovščina bomo pričeli s cepljenjem proti sezonski gripi v ponedeljek 16. 10. 2017.

  Obvestilo Šola za starše

 • 11.09.2017
 • Obveščamo vas, da je zaradi organizacije dela prišlo do spremembe lokacije tečaja Šole za bodoče starše in sicer: HIŠA MLADIH (Pale) Cesta IV. Prekomorske 61 a, Ajdovščina ( do predavalnice se pride po stopnicah navzdol in levo po hodniku  do konca). Datum naslednjega predavanja torek, 12.09.2017 ob 18.00-ih.

  Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

   

  Pages