OBVESTILO O UPORABI ZAŠČITNE MASKE

Spoštovane pacientke in pacienti,

zaradi izboljšanja epidemiološke situacije v ZD Ajdovščina sproščamo ukrepe glede nošenja zaščitnih mask.

Nošenje maske je še vedno obvezno za vse obiskovalce, ki imajo zanke prehladnih obolenj.

Nošenje maske je še vedno priporočljivo v prostorih, kjer ni možno zagotavljati ustreznega prezračevanja in medsebojne razdalje.

Še posebej to velja za bolj ogrožene, kot so starejši, osebe s pridruženimi obolenji in imunsko oslabeli.

Arhiv obvestil

SLOVENIJA PREJELA NAJVIŠJE PRIZNANJE SVETOVNE ZOBOZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE(FDI) NAJINOVATIVNEJŠI PREVENTIVNI PROGRAM NA SVETU- TEKMOVANJE ZA ČISTE ZOBE OB ZDRAVI PREHRANI

 • 07.11.2017
 • IZJAVA ZA NOVINARJE

  Daljnega leta 1979 je idejna avtorica imenovanega tekmovanja pričela z delom v zobni ambulanti na OŠ Kette Murn v Ljubljani in hitro ugotovila, kot so ugotavljale tudi ostale zobozdravnice in zobozdravniki po Sloveniji, da imajo šolarji slabo ustno higieno in temu primerno veliko kariesa. So pa otroci na omenjeni šoli navdušeno tekmovali v različnih znanjih in mnogih športnih panogah. Pa je pomislila, kaj ko bi jih motivirala s tekmovanjem za čiste zobe.

  OBVESTILO PACIENTOM O CEPLJENJU PROTI SEZONSKI GRIPI 2017/2018

 • 17.10.2017
 • Pred gripo se lahko učinkovito zavarujemo z vsakoletnim cepljenjem. Cepljenje proti gripi je priporočljivo za vse, ki želijo sebe in svoje bližnje zaščititi pred boleznijo, še posebej pa za nosečnice, kronične bolnike, za starejše osebe in majhne otroke. Priporočljivo je tudi za vse osebe, ki so pri svojem delu izpostavljene nevarnostim okužbe ali lahko prenesejo okužbo na druge.

  V Zdravstvenem domu Ajdovščina bomo pričeli s cepljenjem proti sezonski gripi v ponedeljek 16. 10. 2017.

  Obvestilo Šola za starše

 • 11.09.2017
 • Obveščamo vas, da je zaradi organizacije dela prišlo do spremembe lokacije tečaja Šole za bodoče starše in sicer: HIŠA MLADIH (Pale) Cesta IV. Prekomorske 61 a, Ajdovščina ( do predavalnice se pride po stopnicah navzdol in levo po hodniku  do konca). Datum naslednjega predavanja torek, 12.09.2017 ob 18.00-ih.

  Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

   

  Pages