OPOZORILO O UPORABI ZAŠČITNE MASKE !

Spoštovani,

v primeru, da imate znake prehladnega obolenja, je obvezno nošenje zaščitne maske.

 

Kar dve lepi, slastni presenečenji

  • 20.04.2020
  • Epidemija bolezni COVID-19 je v naša življenja prinesla veliko preizkušenj, negotovosti in stisk, vendar pa nam vsak dan razkriva tudi najlepše plati medsebojnih odnosov in pripravljenost ljudi za sodelovanje in pomoč.

    V preteklem tednu smo v Zdravstvenem domu Ajdovščina doživeli dve lepi in slastni presenečenji. Najprej smo v torek, 14. aprila, po pošti prejeli čudovito pismo zahvale podjetja Dehka Trade Cetin d.o.o., ki je poleg lepih in vzpodbudnih besed vsebovalo še 50 darilnih bonov za prehrano v restavraciji s hitro prehrano PASHA KEBAP, v petek, 17. aprila pa smo prejeli klic kuharskega mojstra Tomaža Kavčiča, iz GOSTILNE PRI LOJZETU, ki se je odločil, da nam še isti dan dostavi terensko malico za zaposlene. Zaradi upoštevanja vseh varnostnih zahtev smo malico izvedli pred zdravstvenim domom, tričlanska ekipa g. Kavčiča je bila opremljena z zaščitnimi maskami, obroki pa so bili pripravljeni za vsakega posebej. Med malicanjem je sledilo še eno presenečenje. G. Kavčič je namreč po skypu poklical prijatelja iz Splita, Danijelo Martinović in Petra Graša, ki sta nas pozdravila in nam zaželela uspešno delo.

    Zaposleni Zdravstvenega doma Ajdovščina se zahvaljujemo našim dobrotnikom, tokrat dobesedno dobrotnikom, za zelo lepi presenečenji, in obljubo da se bomo po svojih najboljših močeh še naprej trudili za izvajanje kakovostnih zdravstvenih storitev.

    Na fotografiji bon restavracije PASHA KEBAP in nekaj utrinkov s petkove malice v terenski GOSTILNI PRI LOJZETU.

    BON x 50