COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

CEPLJENJE PROTI COVID-19 BREZ NAROČANJA - CEPIVO ASTRAZENECA

 • 14.06.2021
 •  

  Spoštovani,

  sporočamo vam, da bomo v sredo, 16.6.2021, med 17.00 in 19.00, v prostorih Zdravstvenega doma Ajdovščina, za vse, ki imate osebnega zdravnika v našem zdravstvenem domu ter za vse občane občin Ajdovščina in Vipava, izvajali cepljenje proti COVID-19, s cepivom AstraZeneca.

  Za cepljenje ni potrebno predhodno naročilo. S seboj prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja in zdravstvenemu delavcu na vhodu povejte, da ste prišli na cepljenje s cepivom AstraZeneca.

  Trenutno imamo na zalogi 200 odmerkov tega cepiva. Če bo interes večji od zaloge, bomo zagotovili dodatne količine cepiva in tak način cepljenja izvedli tudi v naslednjem tednu. Cepljenje z drugim odmerkom bomo predvidoma izvajali 4 tedne (najkasneje pa 12 tednov) po prejemu prvega odmerka.  

  Ekipa Cepilnega centra ZD Ajdovščina