COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

COVID-19 cepljenje

Spoštovani,

prosimo vas, da se za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu: https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Hvala.

Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

Logotip za cepljenje

POSEBNO OBVESTILO - PROŠNJA ZA RAZUMEVANJE IN POTRPEŽLJIVOST!

 • 11.11.2021
 •  

  Spoštovani,

  smo v zelo težkem času, ko se soočamo z velikim številom okužb po družinah, tudi v družinah zdravstvenih delavcev. To povzroča še dodatne, izjemno velike organizacijske težave in še večje obremenitve delavcev ambulant / služb, ki nadomeščajo odsotne sodelavce.

  Prosimo vas, da se v naslednjih dneh po zdravniško pomoč obračate le za nujna stanja in za urejanje neodložljivih zdravstvenih storitev.

  Hvala za vaše razumevanje in potrpežljivost.

   

  Direktor:

  mag. Egon Stopar