OPOZORILO O UPORABI ZAŠČITNE MASKE !

Spoštovani,

v primeru, da imate znake prehladnega obolenja, je obvezno nošenje zaščitne maske.

 

E-komunikacija s spletno rešitvijo doZdravnika

 • 25.07.2023
 •  

  Spletna rešitev doZdravnika je preizkušen način varne in enostavne komunikacije pacienta z osebnim zdravnikom. Omogoča vam, da na varen način kadarkoli v toku delovnega dneva, tudi izven uradnih ur ambulante, sami naročite podaljšanje recepta, napotnice, bolniškega staleža ali osebnemu zdravniku pošljejo sporočilo (tudi s priponko). Spletna rešitev sicer omogoča tudi naročilo na pregled pri osebnem zdravniku, vendar je ta funkcionalnost trenutno izključena.

  Pomembna funkcionalnost spletne rešitve je tudi možnost urejanja zdravstvenih storitev za svojce (starši / skrbniki otrok, otroci starejših oseb) urejate zdravstvene storitve za svoje otroke / varovance / starše preko svojega uporabniškega računa.

  Kako to storite? V svojem uporabniškem računu doZdravnika dodajte vašega otroka / varovanca ter uredite registracijo in verifikacijo dostopa.

  Če pri registraciji, verifikaciji ali uporabi spletne rešitve doZdravnika potrebujete pomoč:

  - pošljite elektronsko sporočilo na e-naslov podpora (pri) dozdravnika (pika) si ali

  - pokličite na telefonsko številko 04/ 600 76 00.

  Opozorilo: Tudi v primeru, ko je vaš osebni zdravnik odsoten, sporočila ali naročila v spletni rešitvi doZdravnika pošljite njemu, obravnaval pa jih bo nadomestni zdravnik.

  Hvala, ker pravilno in odgovorno uporabljate komunikacijo preko spletne rešitve doZdravnika.

   

  Ekipa Zdravstvenega doma Ajdovščina