COVID-19 opozorilo

Če ste prehlajeni, vas boli žrelo, kašljate, imate povišano telesno temperaturo, OSTANITE DOMA in ne hodite v zdravstveni dom nenapovedano, temveč POKLIČITE v ambulanto svojega osebnega zdravnika, kjer boste prejeli vsa nadaljnja navodila.

V urgentnih primerih pokličite 112.

Namen ukrepov je zmanjšati število ljudi v čakalnicah in omejiti nevarnost morebitne okužbe. Za vse morebitne nevšečnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

Vprašalnik za preverjanje zdravstvenega stanja pacientov pred obravnavo v ambulanti >>

Cepljenje proti sezonski gripi za obdobje 2020/2021

 • 16.10.2020
 •  

  Spoštovani!

  zaradi zaostrenega epidemiološkega položaja, ki terja maksimalno obvladovanje, v določenih primerih pa tudi omejevanje številnih aktivnosti, vas prosimo, da na dan pred nameravano udeležbo na cepljenju proti gripi, preverite najnovejše

  INFORMACIJE O CEPLJENJU PROTI GRIPI (oktober in november 2020)
  Od ponedeljka do petka
  Od 8.00 do 14.00
  Telefonska številka: 051 656 831

  Hvala za razumevanje!

   

  Lokacije cepljenja:
   

  Lokacija cepljenja proti gripi v občini Ajdovščina
   

  Lokacija cepljenja proti gripi v občini Vipava

  CENA CEPLJENJA

  Po predlogu Zakona o začasnih interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (PKP 5) je cepljenje proti gripi za vse osebe, ki imajo urejeno osnovno zdravstveno zavarovanje BREZPLAČNO (cepljenje gre v breme OZZ ).

  Cena samoplačniškega cepljenja (osebe brez osnovnega zdravstvenega zavarovanja) je 14,00 EUR.

  POMEMBNA OPOZORILA!

  1. Na cepljenje morate priti brez simptomov in znakov Covida-19 ter drugih prehladnih obolenj. Zdravstveno stanje se bo preverjalo z vprašalnikom, ki ga boste ob prihodu izpolnili in podpisali. Pri izpolnjevanju vam bodo pomagali študenti medicine in študenti zdravstvene nege. Cepili vas bomo lahko le, če boste na vsa spodnja vprašanja odgovorili z NE.

  Vprašalnik (lahko ga natisnete ter izpolnjenega in podpisanega prinesete s seboj): Vprašalnik

  1. Ob prihodu na cepljenje morate upoštevati priporočila glede varne razdalje, pravilnega nošenja zaščitne maske in razkuževanja rok.
  2. Na cepljenje prinesite kartico obveznega zdravstvenega zavarovanja.